Muzika Shqip - shkarkime


1. Gati ghith këngëtarët shqiptar me këngët e tyre jan prezent në ket web sajt.
Në faqën kryesor jan prezent ata kangëtar që emri i ja fillon me shkronjën A.Të gjith kangtarët tjer mundeni me i gjet tue klikue te lista e fhkronjave, që i ja filon emri i tyre.
Pasi e gjejni kangëtarin, dhe pas klikimit, lajmrohet lista e këngëve të tyre, Songs.Me klik, tek songs-figura, përpara muzikës e zgjedhur, lajmrohet dritarja e vogël, dhe e zgjedhni mundësin Save File, OK , dhe ja fillon shkarkimi i saj
------------------------------------------------------------

2. Në faqën kryesor, keni mundësin e zgjedhjes : Hitet e javës, e muajit, albume vjetore, ilahi - (Feja Islame), këngë folklorike, populore, valle, dhe shum tjera.
Prej këtyre grupeve pastaj, duke klikuar, lajmrohen listat e këngëtarve, dhe më von edhe listat e këngëve.Me klik tek emri i këngës, e zgjidhni mundësin Save File, OK, dhe ja fillon shkarkimi.
Në këtë webfaqe, keni mundësin për shpejtësimin e kërkesës, duke përdorur motorin e kërkimit,me klik tek Emri: e shkruani emrin e kangëtarit dhe me klik te Kerko, dhe së shpejti e keni rezultatin.
-------------------------------------------------------------

3. Në faqen kryesore të këtij websajti, pak më posht, tek pjesa ku emërtohet me Me te kerkuarit, mundeni drejpërdrejt të klikoni tek emri i kangëtarit, pastaj klikoni te kënga e zgjedhur, te dritarja e vogël e zgjedhni mundësin Save File, OK, dhe shkarkimi ja fillon.
Këtu e keni edhe mundësin, drejtpërdrejt duke shkruajtur emrin e kangëtarit, ose emrin e këngës, tek pjesa ku emërtohet Kerko nje kenge! , dhe pastaj klikoni te buttoni Kerko !
---------------------------------------------------------------

4. Muzikë të vjetër të odave tona
Bëni klik tek kënga e zgjedhur, pastaj paraqitet programi MegaUpload, dhe aty e shihni këngën që po e shkarkoni, në të djathtën anë i plotsoni shkronjat te katrori i zbrazët dhe klikoni tek download file . pas 40 sekondave, ju paraqitet Regular download , me klik atë e aktivizoni, lajmrohet dritarja e vogël, dhe e zgjidhni mundësin Save File, OK , dhe pastaj ja fillon shkarkimi i saj.