Shpejtësija e internetit , testim

Pas hapjes e dritarës për testimin e shpejtësis e internetit në kompjuterin tuaj, klikoni te TEST NOW (me pamje si fotoja në fillim), për nji koh të shkurt, afër nji minut, për at moment lajmrohen rezultatet për Download (shkarkim) dhe Upload (ngarkim).