Futbolli – informata dhe rezultate


1. Informata për futboll (SOCCER), si vijon World Cup, Euro U-21, European Cups, International, si dhe
për shtetet në veçanti : rezultatet e ligës së par, së dyt, së tret, kupa shtetror e tjera. Keni mundësi, rezultatet të i shifni drejtpërdrejt në se ka ndonji ndeshje në kohën e vizitës tuaj.
----------------------------------------------------------------

2. Informata reth lojrave e disa shteteve të fuqishëm në futboll, si dhe për UEFA. Lojrat ditor, lojrat javor,
si dhe programet televiziv-satelitor që do ti transmetojn ato ndeshje, me të dhënat informata komplete.

-----------------------------------------------------------------

3. Mundësit e pamjes e tabelave të ligës së par e disa shteteve të fuqishëm në futboll, si dhe informata dhe rezultate për UEFA Champions League, dhe për UEFA Cup. Po ashtu edhe rezultatet e lojrave, drejpërdrejt që zhvilohen në ato momente e vizitës tuaj.