Download-shkarkim i programeve

1. download-shkarkim i programeve për fillestarë, hapet webfaqja, në listë janë të radhitur programet dhe me sqarim të vogël shihet se për cfar përdorimi janë të dedikuar
-------------------------------------------------------------------------------------------
2. me klik te butoni, mundeni me hap drejtpërdrejt websajtin kryesor

për shkarkimin e programeve.