Autobusat dhe udhëtimet


Shkupi - udhëtimet Ndërkombëtare dhe qyteteve të selektuara

kliko në foto, pastaj kliko od Skopje (prej Shkupit) , ose do Skopje ( ne Shkup) / te shigeta ▼, selektoje Shtetin / pastaj Qytetin dhe ne fund diten e udhtimit .